Ismerj meg minket!

Fejesné Penczu Henriettának hívnak. Mindig életem része volt a kutya emiatt szakmának  is a kutyakozmetikát választottam ebben  dolgozom 1999 óta  a mai napig.

Kicsi korom óta vonzódtam a kutyák iránt de sokáig a kertes ház csak álom volt emiatt nagyanyám puliján gyakoroltam mindazt ami aztán később valóság lett.

Sokáig gondolkodtam melyik fajta illik most már kertes házunkba és próbáltam minden olyan lehetőséget összevetni aminek eredménye egy olyan fajta amely gyerekek mellé ideális.Így esett a választásom a Labrador Retrieverre .Hogy miért?

A Labrador azt gondolom egy csodálatos fajta, amely sokoldalúságával,odaadásával,kedvességével,munkakedvével minden embert le tud nyűgözni.

Első Labradorom egy fekete dual típusú szuka Szentmiklósi Fülöp Borka “Cony” volt. Vele kezdődött minden, Neki köszönhetem az álmot, amit oly régóta dédelgettem Neki köszönhetem azt, hogy ma elmondhatom van egy Labrador kennelem amiből a kikerült kölykökkel remélem sok gazdit boldoggá tettem.

Cony a  gyermekeimmel együtt cseperedett közben meg tudtam figyelni ez a fantasztikus idegrendszerű labit milyen jó hatással van a gyerekeimre ezért úgy gondoltam kiragadok a Labrador sokoldalúságából egyet így Conyval elindultunk a terápia útján a Doktor Mancsok Egyesületben. Cony 2011-ben sikeres terápiás vizsgát tett ! Majd Jack nevű kan kutyám  szintén 2013 vizsgázott! Tolnai Tóth Nikita  szintén első körös temperamentum vizsgával rendelkezik!

Életem és tenyésztésem nagy forduló pontja volt mikor megérkezett otthonunkba Nice Hunter Beautiful “Lotti”. Szeretném megköszönni Varga Diának és Péternek a Nice Hunter Labrador kennel tulajdonosainak, hogy rám bízták ezt a kis csodát és megtiszteltek bizalmukkal.Lottiról nagyon hamar kiderült, milyen különleges adottságokkal rendelkezik 6 hónaposan megkezdtük vele terápiás közös életünket beteg, sérült gyerekek mellett de nem maradhattak ki az egészséges bölcsödei és óvodás gyerekek sem munkánkból.

Boldogság töltött el mikor kiderült Lotti egészségügyi szűrései teljesen rendben vannak a tenyésztéshez szükséges vizsgákat is is sikeresen elvégeztük egy évesen. Rég dédelgetett álmom,hogy kutyáimmal dolgozhassak vadászatokra járhassunk!

Lottival így elkezdtük a munkavizsgára való felkészülést

.A sok gyakorlás során magunkba szívtuk az erdő mező illatát amely egy sikeres munka vizsgát eredményezett 2017.03.23.-án 100/93 pontszámmal.Ezután elindultunk a Working – Test világában ahol eredményei közt szerepel egy E osztály kit.2 és amire mérhetetlen büszke vagyok egy első hely tulajdonosai is lehettünk.

Lotti után kennelünk új tagja lett Opál Bambi Queen’s Joy “Bambi”.

Köszönet tenyésztőjének Zuzana Orlovskanak Queen’s Joy labrador kennel!

Ez a kislány lehetővé tette számomra, hogy magamévá tudhassak még egy munkavizsgát 2018 márciusában 100/94 pontszámmal.Szerencsés embernek mondhatom magam hisz Bambi egészségügyi szűrései is teljesen rendben vannak.

Kennelünkben jelenleg 9 labi él családtagként.Nálunk nincs kennel tartás hanem szabadon játszhatnak kedvükre.

Mi az én tenyésztési célom?

Kutyáimmal  teljesen egészséges kölykök születésére törekszem, továbbá szeretném ha kennelünkből szép küllemű jó idegrendszerű és munkaadottságú kölykökkel tudnám boldoggá tenni a leendő gazdikat ezzel átadva mind azt a csodát amit én kapok kutyáimtól!

Amire büszkék vagyunk 4 terápiás 2 mozgássegítő kutya,2 vakvezető,és több kiállításon sikeresen szereplő kutya került ki kennelünkből!

 

Üdvözlettel

Fejesné Penczu Henrietta

 

Dr. Happy Heallings Labrador kennel